קוראים לי שני וקנין גמרמן, ואת דליש'ס הקמתי מתוך אהבה אמיתית למטבח ולאפייה. העסק התחיל במטבח הקטן והאישי שלי, וגדל למטבח מקצועי עם 10 עובדים שבכל יום מגיעים לייצר טעמים חדשים ומדויקים ללקוחות בכל רחבי הארץ. לקוחות פרטיים ולקוחות עסקיים, מיום הולדת שנה לנסיך שנולד ועד לאירוע טייסת של חיל האוויר.
כשאנחנו מתחילים לבשל לאירוע, אנחנו מדמיינים את כל האורחים סועדים יחד איתנו בסלון, ומתייחסים לכל אירוח באופן אישי. אנחנו מאמינים כי אוכל טעים ומעוצב, המוגש באופן מעורר תיאבון, יכול להפוך כל אירוע לבלתי נשכח, ולכן השקענו חשיבה ותכנון רבים במגשי האירוח. כל מנה עשויה בעבודת יד לקראת האירוע, תוך הקפדה על שימוש בחומרי גלם מקומיים, איכותיים וטריים.
בכנס, באירוע פרטי, בהשקה מסחרית או ישיבת צוות, המנות הקטנות והטעימות יתאימו לאירוע, ויזכירו לאורחים שהפרטים הקטנים יוצרים טעמים בלתי נשכחים.